DANSSTIJLEN

Kleuterdans

Vanaf 2de kleuterklas

Kleuterdans: Spelenderwijs Leren Dansen!

Welkom bij onze Kleuterdans! Onze danslessen zijn speciaal ontworpen voor kleuters vanaf 4 jaar. Hier beleven de kleintjes plezier terwijl ze spelenderwijs de basis van dans ontdekken.

Hoe ziet een les eruit?

 1. Kringgesprek: We beginnen elke les met een gezellig kringgesprek. Hier krijgt iedereen de kans om iets te vertellen. Dit helpt de kinderen om zich op hun gemak te voelen en bevordert hun sociale vaardigheden.

 2. Warming-up: Daarna warmen we onze spieren op met leuke en eenvoudige oefeningen. Dit maakt de kleuters klaar voor het dansen en voorkomt blessures.

 3. Dansje aanleren: Op de muziek van populaire artiesten zoals K3 en Camille leren we een vrolijk dansje. De liedjes zijn herkenbaar en geliefd bij de kleuters, waardoor ze enthousiast meedoen.

 4. Pauze: Even een rustmomentje om op adem te komen en iets te drinken.

 5. Spelletje: Na de pauze spelen we een spelletje met de focus op het controleren van het lichaam. Dit bevordert de motorische vaardigheden en zorgt voor veel plezier.

Bij ons draait het om plezier, beweging en samen dansen. Schrijf je kleuter vandaag nog in voor een proefles en ontdek hoe leuk dansen kan zijn!

Juf Luna & juf Noor

Hulpjuf Marie en Fenne


Kidsdance

Vanaf 1ste leerjaar

Kidsdance: Swingende Start voor Jonge Dansers!

Welkom bij Kidsdance! Onze energieke en speelse danslessen zijn perfect voor leerlingen vanaf het eerste leerjaar. In Kidsdance maken de kinderen kennis met de dynamische dansstijlen ragga en hiphop.

Wat kun je verwachten?

 • Basisvaardigheden: De leerlingen leren de basics van ragga en hiphop. Deze fundamenten zijn essentieel en worden op een leuke en begrijpelijke manier aangeleerd.

 • Eigentijdse muziek: We dansen op de nieuwste en populairste hits. Dit maakt de lessen extra leuk en zorgt ervoor dat de kinderen zich kunnen identificeren met de muziek.

 • Voorbereiding op de toekomst: Kidsdance is de perfecte voorbereiding voor kinderen die vanaf het vierde leerjaar willen doorgroeien naar specifieke ragga- of hiphoplessen. Ze ontwikkelen een stevige basis die hen helpt om gemakkelijk de volgende stap te zetten.

Waarom kiezen voor Kidsdance?

 • Plezier en beweging: Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook heel leuk. Kinderen bewegen, maken plezier en ontwikkelen tegelijkertijd hun dansvaardigheden.

 • Sociale interactie: Tijdens de lessen werken we vaak samen in groepjes, wat de sociale vaardigheden en het zelfvertrouwen van de kinderen bevordert.

Schrijf je kind vandaag nog in voor Kidsdance en laat ze de wereld van ragga en hiphop ontdekken! Samen maken we van elke dansles een feestje.

Juf Luna & Juf Noor

Hulpjuf Marie & Fenne 

Clipdance

Vanaf 3de leerjaar

Clipdance: Swing mee op de Nieuwste Hits!

Welkom bij onze Clipdance cursus! In deze danscursus leer je de leukste choreografieën op de nieuwste hits. Clipdance is zeer populair omdat het dagelijks te zien is op televisie en geïnspireerd wordt door de dansen in videoclips van bekende artiesten.

Waarom kiezen voor Clipdance?

 • Diversiteit in Stijlen: Clipdance bevat verschillende invloeden uit Hip Hop, Jazz, Popping, House en zoveel meer. Dit zorgt voor een afwisselende en uitdagende leservaring waarin je kennismaakt met diverse dansstijlen.

 • Techniek en Plezier: Naast het aanleren van danstechnieken, besteden we ook veel aandacht aan het dansplezier. Elke les is een feestje waarin je je helemaal kunt uitleven en genieten van de muziek en beweging.

 • Choreografieën op Populaire Muziek: Je danst op de nieuwste en meest populaire hits. Hierdoor blijf je gemotiveerd en is elke les een feest van herkenning en enthousiasme.

Bij Clipdance draait alles om plezier, expressie en het ontdekken van je eigen dansstijl.

Juf Larissa

Girly 12+ / Girly 16+

Girly Hiphop: Stijlvolle Moves met een Vrouwelijke Touch!

Ontdek Girly Hiphop! Deze dansstijl combineert de kracht en energie van Hiphop met de elegantie en expressie van moderne dansvormen. Geïnspireerd door moderne Jazzdance, Vogueing, Waacking en streetdance, biedt Girly Hiphop een unieke en veelzijdige danservaring.

Waarom kiezen voor Girly Hiphop?

 • Vrouwelijke Moves: In Girly Hiphop ligt de nadruk op stijlvolle, vrouwelijke moves. Deze dansstijl omarmt elegantie en expressie, waardoor je je vrouwelijke kant volledig kunt laten stralen.

 • Diverse Invloeden: Deze dansstijl haalt zijn inspiratie uit verschillende dansvormen zoals moderne Jazzdance, Vogueing, Waacking en streetdance. Dit zorgt voor een rijke en gevarieerde danservaring.

 • Expressie en Energie: Girly Hiphop draait om meer dan alleen techniek. Het gaat ook om expressie en het uiten van emoties door dans. De lessen zijn energiek en bieden je de mogelijkheid om jezelf op een unieke manier te uiten.

 • Moderne Muziek: Dans op de nieuwste en populairste hits die je inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Girly Hiphop is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en krachtige dansstijl.Girly Hiphop is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en krachtige dansstijl.


LarissaRagga

Kids - Junior - Teens - Advanced - Master

Ragga: Energiek en Plezier Garandeerd!

Op zoek naar een pittige dansles waar plezier gegarandeerd is? Dan is Ragga precies wat je zoekt! Ragga is een dynamische dansstijl die is ontstaan uit een combinatie van Reggae, Hiphop en Afrikaanse dans.

Waarom kiezen voor Ragga?

 • Energie en Dynamiek: Ragga staat bekend om zijn energieke bewegingen en levendige ritmes. Het is de perfecte manier om je lichaam in beweging te krijgen en volop te genieten van elke les.

 • Unieke Mix van Stijlen: De mix van Reggae, Hiphop en Afrikaanse dans zorgt voor een unieke en veelzijdige danservaring. De verschillende invloeden zijn voelbaar, zichtbaar en hoorbaar in elke choreografie.

 • Plezier en Expressie: In Ragga draait alles om plezier en expressie. Het gaat niet alleen om het aanleren van techniek, maar ook om het genieten van de muziek en het vrijuit bewegen.


Phaedra (kids) - Jeannot (junior) - Luna (teens - advanced - master)

Cheerdance (Kids)

Welkom bij Cheerdance (Kids)! Deze dansstijl is geïnspireerd door het trendy cheerleaden en biedt een vrolijke en energieke ervaring voor jonge dansers. Tijdens onze lessen leer je dansen met pompons en schitter je in hippe cheerpakjes.

Wat kun je verwachten?

Dansen met Pompons:

Leer de leukste en meest dynamische moves met kleurrijke pompons. Dit maakt elke les extra leuk en zorgt voor een echte cheerleading ervaring.

Hippe Cheerpakjes:

Voel je een echte cheerleader in onze hippe cheerpakjes. Ze voegen een extra element van plezier en stijl toe aan elke les.

Focus op Performance:

We leggen de nadruk op performance, zodat je leert hoe je vol vertrouwen en flair kunt optreden. Elke les is een kans om je podiumvaardigheden te verbeteren.

Lenigheid:

Naast dansbewegingen werken we aan het verbeteren van je lenigheid. Dit helpt je om gracieuzer en veelzijdiger te bewegen.

Waarom kiezen voor Cheerdance (Kids)?

Plezier en Energie:

Cheerdance Kids is een vrolijke en energieke dansstijl die zorgt voor veel plezier en enthousiasme.

Zelfvertrouwen:

Door de focus op performance en lenigheid ontwikkel je niet alleen je dansvaardigheden, maar ook je zelfvertrouwen.

Schrijf je vandaag nog in voor Cheerdance (Kids) en ontdek hoe leuk en opwindend cheerleaden kan zijn! Let's cheer and dance together!


Bo

Modern (kids)

Moderne Dans: Creativiteit en Techniek in Beweging

Welkom bij Moderne Dans! In deze lessen combineren we moderne dansstijlen met invloeden uit jazzdance en hedendaagse dans. Of je nu een technische (klassieke) dansachtergrond hebt of niet, iedereen met ambitie om bij te leren is welkom.

Wat kun je verwachten?

 • Combinatie van Stijlen: Moderne dans vermengt de expressiviteit van moderne dansstijlen met de energie van jazzdance en de innovatie van hedendaagse dans. Dit zorgt voor een rijke en veelzijdige danservaring.

 • Technische Achtergrond: Enige technische dansachtergrond is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Wat echt telt is je motivatie en de wens om zowel op dansant als op danstechnisch vlak te groeien.

 • Opwarming en Techniek: Het eerste deel van de les richt zich op opwarming en techniek. Hier werken we aan kracht, flexibiliteit en de basisprincipes van moderne dans.

 • Choreografie: Het tweede deel van de les bestaat uit een choreografisch deel. We dansen op zowel bekende als onbekende muziek, waardoor je je expressie en creativiteit kunt ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Moderne Dans?

 • Plezier en Groei: Moderne Dans biedt een balans tussen plezier en technische ontwikkeling. Elke les is een kans om je vaardigheden te verbeteren en je passie voor dans te uiten.

 • Creatieve Uitlaatklep: Door de combinatie van verschillende stijlen en de focus op choreografie, biedt Moderne Dans een perfecte creatieve uitlaatklep.

Tik Tok Dance

Vanaf 3de leerjaar

TikTok Dance: Dans de Hits van Nu!

Welkom bij TikTok Dance! TikTok is tegenwoordig heel populair en wij brengen de trend naar onze dansstudio. Tijdens deze lessen combineren we de populaire TikTok-dansjes met een uitdagende choreografie gemaakt door onze getalenteerde leerkracht.

Wat kun je verwachten?

 • Populaire TikTok Dansjes: Leer de meest trendy TikTok-dansjes die je overal op social media ziet. Je zult je favoriete moves kunnen laten zien aan je vrienden!

 • Uitdagende Choreografieën: Onze leerkracht creëert uitdagende en leuke choreografieën die de TikTok-stukjes combineren tot een complete danservaring.

 • Performance en Zelfvertrouwen: Tijdens de les werk je aan je performance skills en bouw je zelfvertrouwen op. Je leert hoe je vol flair en zelfverzekerd voor een publiek kunt dansen.

 • Blijf Verbonden: Houd ons TikTok-kanaal in de gaten voor updates, nieuwe dansjes en video's van onze lessen. Volg ons om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends en je eigen dansmoves te delen.

Waarom kiezen voor TikTok Dance?

Plezier en Trendy:

TikTok Dance is niet alleen leuk, maar ook helemaal van deze tijd. Je leert de dansjes die iedereen doet en blijft up-to-date met de nieuwste trends.

Creatieve Uitlaatklep: Deze lessen bieden een geweldige manier om creatief te zijn en jezelf uit te drukken door dans.

Lien

Ballet Kids

Vanaf het 1ste leerjaar

Welkom bij onze Balletlessen! Wil je graag je techniek en houding bijschaven? Dan is ballet de beste manier om dit te bereiken. Onze lessen bieden een grondige training in klassieke ballettechnieken, waardoor je kracht, flexibiliteit en gratie ontwikkelt.

Wat kun je verwachten?

 • Basis Voet- en Armposities: Leer de fundamenten van ballet met de juiste voet- en armposities. Deze basis vormt de hoeksteen van je balletopleiding en helpt je om elegante en precieze bewegingen te maken.

 • Oefeningen aan de Barre: Begin elke les met oefeningen aan de barre. Dit is essentieel voor het opbouwen van kracht, balans en controle. De barre-oefeningen helpen je om de juiste techniek en houding te ontwikkelen.

Breakdance (Kids)

Kids: vanaf  1ste lj 

Breakdance: Spektakel en Acrobatiek op de Dansvloer

Welkom bij Breakdance, ook bekend als 'B-Boying'! Deze spectaculaire en acrobatische dansvorm combineert invloeden van salsa, housedance en gevechtssporten. Breakdance daagt je uit om je lichaam tot het uiterste te brengen door middel van kracht, lenigheid en indrukwekkende skills.

Wat kun je verwachten?

 • Foundation: We beginnen met de basisbewegingen van breakdance, ook wel bekend als de foundation. Dit vormt de bouwsteen van je breakdancevaardigheden en omvat basiselementen zoals top rock, footwork, spins en freezes.

 • Creativiteit: Breakdance draait om het uitdrukken van je eigen stijl en persoonlijkheid. Onze lessen moedigen je aan om creatief te zijn en je eigen unieke moves en combinaties te ontwikkelen.

 • Techniek: Naast creativiteit is techniek cruciaal in breakdance. Je leert de juiste uitvoering van complexe bewegingen en acrobatische elementen, zoals powermoves en transitions, die kracht en precisie vereisen.

 • Kracht en Lenigheid: Breakdance vraagt veel van je lichaam. In de lessen werken we aan het opbouwen van de nodige kracht en lenigheid om de uitdagende moves veilig en effectief uit te voeren.

Waarom kiezen voor Breakdance?

 • Spectaculaire Moves: Breakdance biedt de mogelijkheid om spectaculaire en indrukwekkende moves te leren en uit te voeren. Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen.

 • Veelzijdige Invloeden: Met invloeden uit salsa, housedance en gevechtssporten biedt breakdance een unieke mix van stijlen die je dansvaardigheden verrijken.

 • Zelfexpressie: Breakdance geeft je de vrijheid om jezelf op een unieke en dynamische manier uit te drukken, waarbij je je eigen stijl en flair kunt ontwikkelen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze breakdancelessen en ontdek de wereld van spectaculaire moves en acrobatiek. Let's break and create together!

Yanik & Kiaro

Hip Hop

Kids - Junior - Teens - Advanced - Master 

Hiphop: Laat Je Creativiteit Los op de Dansvloer!

Welkom bij Hiphop! Deze energieke dansvorm biedt een creatieve uitlaatklep waarin je op een unieke manier leert omgaan met muziek. Hiphop is een smeltkroes van verschillende dansstijlen, van NEW STYLE tot HOUSE, van EXPERIMENTAL tot DANCEHALL, en nog veel meer.

Wat kun je verwachten?

Creatieve Expressie:

In Hiphop draait alles om creativiteit. Je leert hoe je op een inventieve en persoonlijke manier kunt dansen, waarbij je je eigen stijl kunt ontwikkelen en jezelf kunt uiten op de dansvloer.

Diverse Muziek:

De muziek in Hiphop varieert van zware hiphopbeats tot downtempo tot de meest verrassende en eigenzinnige nummers die je je maar kunt voorstellen. Dit biedt een breed scala aan mogelijkheden om te dansen en jezelf uit te dagen.

Verschillende Stijlen:

In onze lessen komen verschillende stijlen van Hiphop aan bod, waaronder NEW STYLE, HOUSE, EXPERIMENTAL, DANCEHALL, KRUMP, en nog veel meer. Je krijgt de kans om kennis te maken met verschillende technieken en om je horizon te verbreden.

Focus op Freestyle, Attitude en Power: Naast het aanleren van choreografieën, leggen we ook de nadruk op freestyle, attitude en power. Je leert hoe je jezelf kunt laten zien op de dansvloer met zelfvertrouwen en kracht.

Luna (kids / teens ) - Jeannot (junior) - Larissa (teens) - Zoë (advanced - master)

High Heels

vanaf 14 jaar

High Heels Dance: Dansen met Stijl en Elegantie!

Welkom bij High Heels Dance! Stap in je favoriete paar hoge hakken en bereid je voor op een danservaring vol stijl en elegantie. Onze choreografieën zijn speciaal ontworpen om gedanst te worden op hoge hakken, en ze zijn geïnspireerd door de trendy videoclips van dit moment.

Wat kun je verwachten?

 • Dans in Hoge Hakken: In deze les draag je hoge hakken terwijl je danst. Onze choreografieën zijn specifiek afgestemd op het dragen van deze schoenen, waardoor je niet alleen elegant beweegt, maar ook je balans en houding verbetert.

 • Mix van Dansstijlen: High Heels Dance combineert verschillende dansstijlen in één les. Van hiphop tot jazz, van salsa tot burlesque, je zult een diversiteit aan bewegingen ervaren die zorgen voor een dynamische en opwindende danservaring.

 • Geïnspireerd door Videoclips: Onze choreografieën zijn geïnspireerd door de meest trendy videoclips van dit moment. Je leert dansen op de nieuwste hits terwijl je de moves van je favoriete artiesten imiteert.

Waarom kiezen voor High Heels Dance?

Stijl en Elegantie:

High Heels Dance voegt een vleugje glamour toe aan je dansroutine. Je leert bewegen met stijl en elegantie, terwijl je tegelijkertijd je zelfvertrouwen en vrouwelijkheid versterkt.

Workout met Plezier: Dansen op hoge hakken is niet alleen leuk, het is ook een geweldige workout. Je traint je balans, versterkt je spieren en verbetert je houding, allemaal terwijl je geniet van de muziek en de beweging.


Larissa